Nelli Cooman Games 2017

Het bestuur heeft besloten haar jubileum editie (20ste keer) te gaan houden op zaterdag 24 juni! Een enorm mooie uitdaging voor de organisatie. Het programma zal binnenkort op onze site staan en dan kan er ook ingeschreven  worden. Wij verheugen ons enorm de talentvolle jonge atleten wederom te mogen begroeten. Immers vele atleten die de "bronzen Nelli" hebben gewonnen, een aanmoedigingsprijs, zien wij tegenwoordig terug in de landelijke (top) wedstrijden. Daarbij zijn de Nelli Cooman Games een monument in onze sport.

In het jaar 2017 zullen wij in samenwerking met het sportteam Stadskanaal op de vrijdag een scholierenwedstrijd organiseren op een wijze die de jeugd zal gaan inspireren ook aan atletiek te gaan doen.

Op de vrijdag avond gaan wij, net als in 2016, een clinics avond geven met top trainers. Was het vorig jaar een keuze, dit jaar willen wij er een carrousel van maken zodat jonge sporters kennis kunnen maken met onderdelen van de atletiek, onder zeer deskundige begeleiding. Dus reserveer alvast zowel de vrijdag als de zaterdag in je agenda!!!

Op de zaterdagavond zal het bestuur een vorm van receptie gaan organiseren waarbij vele grondleggers en mensen uit het verleden worden genodigd om samen met het bestuur dit evenement af te ronden.

Stadskanaal en de Nelli Cooman Games zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en wij spreken de hoop uit dat dit ook in de toekomst het geval zal zijn.

Namens de organisatie van harte welkom op ons en jullie feestje, de 20ste Nelli Cooman Games.

 

> Schrijf je vandaag nog in!