Beste vrijwilligers, juryleden en aanwezigen,

Zaterdag 2 juni staat weer in onze herinnering als een groot succes. Ruim 300 atleten van verschillende atletiek disciplines kwamen aan de start. Pupillen, C en D junioren, VB atleten en racerunners. Natuurlijk onder toeziend oog van Nelli Cooman zelf die samen met haar man en dochter, zoals altijd, aanwezig was. Fantastisch was het eveneens dat

de oud trainer van Nelli, Henk Kraaijenhof, plaats nam in de bokalenjury. Dat deed hij samen met Nelli en Joop ter Voort, oud Stadskanaalster en huidige toptrainer bij Groningen Atletiek.

Qua sfeer was het weer fantastisch en de nieuwe wethouder sport, Lian Veenstra van de SP, keek haar ogen uit en genoot zichtbaar. Wees trots op dit evenement!

Alles overziende en langzaam de indrukken verwerkende moeten wij stellen dat met hulp van alle vrijwilligers en andere ondersteunende organisaties, wij een geweldige dag hebben gehad.

Namens Nelli, het gemeentebestuur van Stadskanaal, bestuur NCG en het management willen wij jullie enorm bedanken voor de door jullie geboden hulp en sfeervolle omlijsting van "ons" unieke evenement! Zonder al die hulp geen Nelli Cooman Games. DANK!

Een speciaal woord van dank gaat naar de sponsoren en de SC Stadskanaal, die garant stond voor de perfecte catering. Het sportteam Stadskanaal was er met meerdere jonge studenten om ons evenement te ondersteunen! Ook hiervoor DANK

Graag treffen wij jullie allemaal, atleten, vrijwilligers en sponsoren in 2019 weer bij de 22ste editie van de Nelli Cooman Games. Later deze dag zullen de foto's te zien zijn op: https://beta.oypo.nl/nl/d6d2eaf049f63416.

Nogmaals veel dank en tot volgend jaar!!!!!

Namens de organisatie:

Rolf H Huizinga,
Event Manager.