Na een periode van vorst en veel indooratletiek is de blik in Stadskanaal weer gericht op de Nelli Cooman Games. Een nieuwe editie na de jubileum editie van vorig jaar. In de programmering is nagenoeg niets veranderd! Waarom dan niet??

De Nelli Cooman Games is de bakermat van vele toekomstige toppers en wij willen ze die kans blijven geven! Ook de dag, zaterdag, is voor ons een vaste prik want de ervaring leert dat vele leden van een christelijke vereniging het erg op prijs stellen ook mee te doen en dan is de zondag toch vaak een afweging. Wij vinden dat iedereen een kans verdient om mee te kunnen doen. Dus laat van je horen en schrijf in.

Wat is dan wel anders dan vorig jaar? Om te beginnen de racerunners. Zij deden vorig jaar 2 onderdelen (de 60 meter en 100 meter) en dit jaar komt daar de 200 meter bij! Wij als organisatie hebben besloten racerunning meerdere jaren op het programma te zetten. Het is nieuw, het is atletiek en het is zeer atractief om te zien. Daarbij de vreugde die het bij de deelnemers brengt is groot en wij als organisatie genieten als de deelnemers genieten.

Zoals alle jaren hebben wij ook weer ruimte voor de VB atleten. Al 3 jaar werken zij een deel van hun competitie tijdens de Nelli Cooman Games af. Ook dit jaar al wordt er gekeken of wij hoogspringen gaan inruilen voor het kogelstoten. Immers ook de anderen die meedraaien in het competitiegebeuren hebben hun wensen.

Wij zijn druk doende met het werven van een goede jury want dat is een van de pijlers waarop wij draaien. Mocht u denken, he dat is iets voor mij, meld je dan aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij nemen contact op. Dat geldt natuurlijk ook voor de hulpjuryleden. Dan denk ik aan ouders en begeleiders.

Vanaf nu ziet u elke maand een nieuwsbrief met daarin wetenswaardige informatie over de games. Voor u allen, schrijf je in, de inschrijving is open via atletiek.nu, en reserveer 2 juni 2018 voor de gezelligste wedstrijd van Nederland!

Natuurlijk is Nelli Cooman zelf aanwezig en kijkt zij wederom mee met de jury wie er in aanmerking komt van een prachtige bronzen Nelli als aanmoedigingsprijs.

Namens Nelli

Het bestuur en kantoor

TOT 2 JUNI 2018.