Stip aan de horizon

NelliCoomanGames preview

Ook de regio noord heeft de kalender voor 2021 vastgesteld. Voor de Nelli Cooman Games is 12 juni gereserveerd. Alles natuurlijk afhankelijk van de corona perikelen.

 

Als positief denkende organisatie denken wij dat met deze jeugdwedstrijden er een redelijk grote kans is dat dit door kan gaan. Uiteraard houden wij de berichtgeving in de gaten en hebben wij een goed contact met de gemeente en provincie.

 

Binnenkort zullen wij het programma kenbaar maken! Dit alles gezegd hebbende roepen wij graag de juryleden op om zich te melden om de wedstrijd in goede banen te leiden. Uiteraard zullen wij ook zelf ons vaste team benaderen maar vragen tevens extra mensen om voor atleten, begeleiders en publiek de zaken "veilig" te kunnen regelen.

 

Mocht je van een andere vereniging naar Stadskanaal komen dan zou het heel fijn zijn dat de begeleiders zich ook als jurylid, hulp gaan melden. Vele handen maken immers licht werk! Binnenkort volgt er meer nieuws! Wij zijn blij dat er weer een stip aan de horizon staat voor al onze atleten!

 

Wij wensen iedereen een goede voorbereiding en hopen jullie allemaal te treffen bij de Nelli Cooman Games.

 

Met sportieve groet,

Namens bestuur en organisatie,

Rolf H Huizinga
Event manager