Nelli Cooman Games 2021 afgelast!

DSC 6384

Na een teleurstelling in 2020 door het afgelasten van de Nelli Cooman Games hebben wij, Nelli, bestuur en organisatie, helaas ook voor 2021 moeten besluiten de Games “af te blazen”.

 

Hoewel de gemeente een vergunning had verstrekt blijken de RIVM regels nog niet zover te zijn om wedstrijden van het kaliber Nelli Cooman Games toe te laten.

 

Vandaag, 20 mei, maakt ons duidelijk dat een eerste verruiming pas begin juni gaat plaatsvinden en bij die verruiming zitten geen atletiekwedstrijden. Zelfs niet voor de jongste jeugd! Verschuiven is helaas ook niet aan de orde want vele wedstrijden, als competities, zijn al naar achteren geschoven en is het heel erg druk op de kalender. Dus heeft het bestuur besloten in overleg met de gemeente, atletiekunie en de regelgeving van het RIVM, om ook dit jaar over te slaan. Spijtig, pijnlijk maar zeker erg jammer voor de jeugd die zo hunkert naar een wedstrijd van hoog niveau.

 

Wat gaan wij nu doen? Allereerst alle leveranciers afbellen en aangeven dat het evenement niet door gaat en zorgen dat de relatie naar de toekomst goed blijft. Verder de zaken weer opruimen en archiveren en ons “opladen” voor de volgende editie. Wij hebben genoten van de enorme belangstelling die er voor deze editie al was. Het was voor ons een zekerheitje dat wij richting de 450 tot 500 deelnemers zouden gaan maar HELAAS. Volgend jaar maar met alle toeters en bellen een groots feest! De Nelli Cooman Games, meer dan een wedstrijd. Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer met toch ook veel sport,

 

Wij wensen iedereen een goede voorbereiding en hopen jullie allemaal te treffen bij de Nelli Cooman Games.

 

Met hartelijke groet,

Nelli Cooman en familie,

Het NCG bestuur